mcare.fi palveluksessasi

mcare

Yhteistyökumppani
Liittynyt
5.2.2019
Viestejä
1
Tykkäyksiä
0
Aktiivisuuspisteitä
0
Tervetuloa mcaren viralliselle alueelle!

mcare ja Apple – eettisesti ja ympäristön kannalta oikeita valintoja
Applen valtuuttamana ja vastuullisena huoltona valvomme toimitusketjun eettisyyttä ja ympäristöystävällisyyttä tarkasti. Yhteistyö Applen kanssa on mcarelle luontevaa, sillä merkki kestää tunnetusti pitkään, ja korjaaminen on usein kannattavaa jopa viiden vuoden kuluttua hankinnasta. Pidämme mahdollisimman hyvää huolta sekä työntekijöistämme että asiakkaistamme.

Takaamme tyytyväisyytesi esittämällä läpinäkyvästi vaihtoehdot esimerkiksi korjaamisen ja uuden laitteen välillä sekä kertomalla, kuinka tulevia tarpeita ajatellen kannattaa menetellä. Toimiva palvelumme korostuu vastuunkantona – et jää pulaan hankalissakaan tapauksissa, vaan jokainen toimeksianto hoidetaan kunnialla loppuun. Tavoitteemme suorittaa jokainen huoltotapaus niin hyvin ja sujuvasti kuin mahdollista näkyy yli 90 prosentin asiakastyytyväisyydessä.

Valmistajana Apple on myös eettisesti oikea valinta – yhtiö on sitoutunut tekemään pitkäjänteistä työtä ilmastomuutosta vastaan monilla tavoin. Applen valmistusprosessissa pyritään kiinnittämään voimakkaasti huomiota työtekijöiden kohteluun ja koko prosessin eettisyyteen.

Eettisen ja ympäristöystävällisen huollon ohella kierrätykseen keskittynyt mcare Rental-liiketoiminta tarjoaa sekä taloudellisesti että ekologisesti kestävän tavan yritysten Apple-laitteiden hankintaan, käyttöön ja edelleen hyödyntämiseen elinkaaren loppupäässä.

Olemme juuri avanneet meidän 4 aikaisemman liikkeen (Helsinki Kamppi, Tampere keskusta, Oulu keskusta, Jyväskylä keskusta) lisäksi 7 uutta valtuutettua Apple-huoltoa Digiman Oy:n yhteyteen.

Nykyisin löydät mcaren myös:

Kauppakeskus Ratina, Tampere
Kaleva / Prisma-keskus, Tampere
Lielahti / Prisma-keskus, Tampere
Kauppakeskus Ideapark, Lempäälä
Kauppakeskus Mylly, Raisio
Kauppakeskus Seppä, Jyväskylä
Kauppakeskus Matkus, Kuopio

Pyydä huoltoarvio tästä linkistä
Tee huoltotilaus tästä linkistä
Seuraa huoltoasi tästä linkistä
Yhteystiedot ja toimipisteet tästä linkistä
 
Viimeksi muokattu:
Ylös